Pracovnice v KFC prozradila, čím zákazníci nejvíc štvou obsluhující personál
Práce v gastronomii není pro každého. Zákazníci v restauracích či fasftoodech totiž nemusí být vždy milí, chápající a příjemní. Přesto…
Práce v gastronomii není pro každého. Zákazníci v restauracích či fasftoodech totiž nemusí být vždy milí, chápající a příjemní. Přesto…
Andrej Babiš cítil potřebu sdělit ČTK: „Ať si každý dává spropitné, jaké chce. Je to součást naší kultury a vhodný…
Spropitné je pro obsluhující personál v restauracích a hospodách důležitým zdrojem příjmu. Jak se však zdá, do budoucna nebudou mít zaměstnanci…
Vládní souhlas k návrhu Andreje Babiše o zavedení elektronické evidence tržeb děsí majitele restaurací a hospod. Podle jejich názoru se nedotkne pouze vlastníků…